VISSZA  A SZAKIRODALOMHOZ

KEZDETI REAKCIÓK 

Dr. med. Annette Schäffer,  Bissendorf, Németország
 

Minél előrehaladottabb állapotban van egy rákos megbetegedés, annál korábban kerül sor a test méregtelenítési reakcióira. Az ekkor fellépő tüneteket az alábbiakban részletezzük:

Diffúz fejfájás, általános gyengeség- és levertségérzés, enyhe émelygés, vizesedés a szövetekben, a nyirokcsomók enyhe megduzzadása a karok és a lágyék körül, valamint izületi fájdalmak.

Ezeket a tüneteket kötőszövetekben beraktározott méreg- és salakanyagok idézik elő, melyeket a CoD™ Teakivonat gyógynövénykeveréke fel tud oldani, és a májon, veséken, lépen, bélen és a nyirokrendszeren keresztül le tud bontani ill. ki tud választani.

Azt, hogy ezek a szervek már egyébként is óriási munkát hajtanak végre, az orvos a vértesztben lévő többnyire magas máj- és veseértékeken felismeri.

A kemo-radioterápia és a kivonat apoptózis-hatása (= programozott sejthalál) által nagyobb mértékben keletkezik „sejthulladék”. Ezek elhalt ráksejtek, melyek természetes módon kell, hogy eltávolításra kerüljenek. Ugyanígy kell a kemoterápia erős sejtméreganyagait lebontani és kiválasztani.

Ezen okból kifolyólag a teakivonathoz egy 20 %-os gyógynövénykeverék került hozzáadásra, mely mindenekelőtt azt a célt szolgálja, hogy segítse a kiválasztószerveket. Ez a hatás már rövid idő múlva láthatóvá válik, pl. a világosan javuló GOT,GPT és GGT májparamétereken (lásd a tanulmányokban lévő oszlopdiagramokat).
Testileg ezt a jobb közérzeten, több kitartással járó nagyobb életerőn, sugárzó bőrön, nagyobb étvágyon és jobb emésztésen tapasztalható.

Ha azonban a fentiek legelején felsorolt tünetek túl erősen lépnek fel, kérjük, hogy a tea adagolását lassan növelje. Szükség esetén ez evőkanállal mérve történhet.

Szemléletes összehasonlítást ehhez talán a testben kialakult helyzet nyújt:

Ha a teaivás elején túl sok káros anyag kerül mobilizálásra, ez olyan, mint mikor túl sok ember rohan egy kis kapu felé. Mivel egyre több salak kerül feloldásra (a teát változatlanul nagy mennyiségben isszák tovább), az olyan, mintha még több embert kellene a szűk kapun átengedni, s ennek következtében rosszabbodik a helyzet (még nagyobb tolongás a kapu előtt). Ilyenkor koplalókúra-szerű tünetek lépnek fel (lásd fent).

A terápia során a kapu úgymond kortyról kortyra egy kicsit nagyobb lesz, mintha a kiválasztószervek szemlátomást erőre kapnának és a salaktalanítás egyre gördülékenyebben tud előrehaladni.

Tehát a teaivás mennyiségét naponta LASSAN, növelje, ha ilyen problémák lépnének fel! Ekkor a mérgek mobilizálása és lebontása egyensúlyban van.

Info: www.codteainfo.hu

^ oldal tetejére

VISSZA  A SZAKIRODALOMHOZ