VISSZA  A HÍREKHEZ

-tea - extrakt - Segítség Rák esetén

A dél-amerikai őserdőből származnak azok a gyógynövények is amelyek a CoD™ fitoterápiás rendszert alkotják. Kidolgozója Prof. mag.dr. Dávid Tamás, a bécsi székhelyű Osztrák Sejtkultúra-kutató Laboratórium főigazgatója, ottani munkája során egy öreg indiántól különleges gyógynövényeket kapott. Kiderült, hogy az ezekből készült teát a helybeliek évezredek óta rendszeresen isszák, és a tea annyira megerősíti immunrendszerüket, hogy szervezetük maga tudja megelőzni vagy legyőzni a legsúlyosabb krónikus betegségeket is.

Dr. Dávid Tamás ezek után 20 expedíciót vezetett Dél-Amerika, Dél-Kína és Thaiföld őserdeibe, visszatérve pedig kutatóival többéves tudományos kutatás után létrehozta a CoD™ Fitoterápiás rendszert, amely a teakeveréket diétával kombinálva a legsúlyosabb rákos betegeken is segíthet. Két magyar kutató, Prof. Dr. Sarkadi Balázs és Dr. Homolya László már évekkel ezelőtt kidolgozta azt az elméletet is, amely szerint ez a tea megváltoztatja a ráksejtek un. multidrug - rezisztenciáját. A teakeverék nem csak agresszív ráksejt-kulturákban vagy súlyosan rákos beteg állatoknál mutatott kifejezett daganatképződés-gátló hatást, hanem hét év óta világszerte súlyosan rákos, áttétes beteg emberek ezreinél bizonyult hatásosnak.

     

- A CoD™ tea & célzott diétarendszer ma a világ tudományos eredményekkel leginkább alátámasztott gyógynövény-terápiái közé tartozik. Dr. Dávid és kutatócsoportjának felfogása a holisztikus daganatterápia: a különféle ortodox és tudományosan igazolt komplementér módszerek egyénre szabott kombinációja. Ha eljárásukat a primer daganat sebészi eljárása után mint szekundér prevenció kezdik alkalmazni, akkor megakadályozható a rák kiújulása és az áttétek képződése. Módszerük különösen sikeresnek mutatkozik a nyolc leggyakoribb daganatféleség: mell-, tüdő-, gyomor-, vastagbél-, prosztata- és csontrák, valamint melanoma és non-Hodgkin lymphoma esetén. Tizenhét éves tudományos vizsgálatok és klinikai tanulmányok eredményei szerint a CoD™ fitoterápiás rendszer ötféle hatással rendelkezik: méregteleníti a szervezetet, jelentősen erősíti ellenálló képességét, erősíti a legmodernebb rákgyógyszerek pozitív hatását, csökkenti súlyos mellékhatásukat, gátolja a daganatsejtek burjánzását és elősegíti megsemmisítésüket elsődlegesen a már említett nyolc rákbetegségnél, antiangiogenetikus hatása van, azaz a szervezetben megakadályozza a daganatok és az áttétek vérellátását, jelentősen meghosszabbítja a terminális, áttétes rákbetegek élettartamát, mindnyájuknak emberhez méltó fájdalommentes életet biztosítva.

(Megjelent: Nők Lapja 2000)

További információkat információs központjainkban kaphat

^ oldal tetejére

VISSZA  A HÍREKHEZ