VISSZA  A HÍREKHEZ

Rövid hírek

Dr.Tullio SIMONCINI olasz professzor forradalmi terápiája: Szódabikarbona a rák ellen!

Nem csodaszer
ről hanem a CoD™ Protokollt kiegészítő eljárásról van szó. Az eljárás agydaganatok, emésztőszervi daganatok, mell-, , bőr-, mellhártya-, hashártya- és húgyhólyagrák esetén hatásos, ha még NINCSENEK ÁTTÉTEK!
A kezelést egyenlőre csak Rómában vagy Belgrádban végzik. Költsége külföldön 15 000  - 20 000 EURO, a sebésztől és a daganattól függően!

Dr.Tullio Simoncini elérhetősége:
t.simoncini@alice.it, www.curenaturalicancro.org, www.cancerisafungus.net
 

A májáttétek kezelésének legsikeresebb módszere a radikális műtét

Dr. Martin J. Heslin, az Alabama Egyetem főonkológusa szerint a vastag- és végbéltáji rák májáttéte esetén radikális sebészeti kezelés hosszabbítja meg legjobban a betegek életét. Kísérletek során bebizonyosodott, hogy sikeres műtét után az érintett betegek átlagosan 70 hónapig, míg anélkül csupán 3 hónapig éltek.
 

A CoD™ tea-extrakt sikerei a gyógyításban

A bécsi Osztrák-Magyar Sejtkultúra Kutatólaboratórium nemzetközi kutatócsoportjának vizsgálatai egyértelműen bebizonyították, hogy a CoD™ tea-extrakt aktiválja a Caspase-3 enzimet, és majd minden esetben a ráksejtek elhalálozásához vezet tüdő-, mell-, vastagbél-, csont-, prosztatarákban és non-Hodgkin-lyphomában szenvedő embereknél.

A világhírű német Max Planck Intézet CellControl Biomedical Laboratories munkatársai, dr. L. Laxhuber és dr. R. Metzger azt állapították meg, hogy az amazóniai őserdőkből származó növényekből készült CoD™ tea-extrakt 15-20%-kal fokozza az olyan kemoterápiás készítmények ráksejt ölő hatását, mint a Taxol, az Epirubicin, a Methotrexat, a Cisplatin, és 40%-kal csökkenti a kemoterápia súlyos mellékhatásait.
 

Szemléletváltás a rák gyógyításában

Prof. Karol Sikora, a WHO rákellenes programjának korábbi vezetője londoni előadásában felhívta a figyelmet arra, hogy a következő húsz évben forradalmi változásnak lehetünk tanúi a rák megelőzésében és gyógyításában. Várhatóan kevesebb szerepet kapnak a műtéti megoldások és mellékhatásokkal terhes kemoterápia, miközben újabb és biztonságosabb rákdiagnosztikai módszerek jelennek meg. Genetikailag programozott tabletták is piacra kerülhetnek, amelyek személyre szabottan vehetik fel a harcot a daganatsejtek ellen, természetesen sokkal nagyobb hatásfokkal és kevesebb kockázattal. A rákszűrési módszerek kiegészülnek a daganat megelőzését szolgáló táplálékkiegészítők, gyógytermékek, esetleg vakcina ajánlásával.
 

Egészségügyi prognózis 2020-ig

Az angol Institute of Development Studies prognózisa szerint a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek száma 2020-ra túlszárnyalja az AIDS okozta halálesetekét. Jelenleg egymilliárd ember dohányzik a Földön, és évente három és fél millióan halnak meg közülük a "füstös szenvedéllyel" kapcsolatba hozható betegségek következtében. 2020-ra a halálos áldozatok számát tízmillióra becsülik, és ebből nyolc és fél millióan a fejlődő országok lakosai.
 

Természet és az egészség kapcsolata

A természetes élet és a természettel való kapcsolat megelőzheti a betegségeket, illetve azok kialakulása esetén segítheti a gyógyulást. Dr. H. Frumkin szerint nagy feladat áll a kutatók előtt, hogy felderítsék, kinek-kinek mely növénnyel és állattal való kapcsolata teremt egyensúlyt a szervezetében. Állítja, nincs már messze az az idő, amikor a kórházakat gyógyító kertekkel együtt tervezik és építik.
 

Mikor eredményes a klinikai orvostudomány?

A világ legnagyobb rákkutató intézete, az amerikai National Cancer Institute (NCI) egykori vezetője, dr. De Vita szerint a klinikai orvostudomány ma leggyakrabban alkalmazott módszerei a következő mértékben bizonyulnak sikeresnek:

Nem operálható, áttétes rák esetében a fenti módszerekkel a betegek 1,8 %-a volt gyógyítható, a közelmúlt statisztikái szerint. Kemoterápiával pedig csupán a betegek 3,2 %-ának sikerült meghosszabbítani az életét 2 évnél tovább.

^ oldal tetejére

VISSZA  A HÍREKHEZ