VISSZA  A HÍREKHEZ

Trópusi teakeverékkel a rák ellen I. - 2008.5.11., 18:12

 

Magyarországon 400 ezer a rákos beteg. Európában évente 3 %-kal növekszik a daganatos betegek száma. Ha ez a trend marad, a kontinensen 10-15 éven belül 50-60%-kal megszaporodhat a rákbetegek száma.

 

 

A gyógyító teakeverék eredete a brazíliai yanomami törzs főnökétől, Katunkától származik. Ez az indián törzs adta évszázadokon át az inka uralkodók gyógyító sámánjait. A természeti népeknél szinte ismeretlen a rákbetegség, míg a civilizált népeknél folyamatosan nő az arányuk. A teakeverék erősíti az immunrendszert, csökkenti, visszafejleszti a daganatot, gátolja az áttétet. Eddig klinikailag kilenc rákfajtánál bizonyított a  CoD™ tea gyógyító hatása.

A klinikai orvostudomány a daganatos betegek 45 %-át képes meggyógyítani. Sajnos 55%-a a betegeknek meghal. Az ötödik tradicionális orvoslási világ-kongresszuson, Limában számoltam be huszonhárom éves tapasztalataimról, a trópusi teakeverék nem kissejtes tüdőrák elleni klinikai eredményeiről, és sikeres alkalmazásáról. A kongresszus nyilatkozatot fogadott el a klinikai- és a tradicionális orvoslás, a természetgyógyászat együttes alkalmazásáról. Azóta a WHO is hasonló határozatot fogadott el.

A klinikai orvoslás korábban kuruzslásnak tartotta a természetgyógyászatot. A sebészet, a kemoterápia, a sugárkezelés uralta a rákos betegek gyógyítását. Mára sikerült ezen az állapoton módosítani, bár még az út elején tartunk. A kétfajta gyógymód együttes, szinergetikus, egyénre szabott, célzott alkalmazását tartom helyesnek: tudományosan az integratív orvoslást támogatom.

Ugyanilyen lényeges szempont a megelőzés, hisz a betegség valamilyen életmód következtében alakul ki. Az immunrendszert gyengítő tényezők: az alkohol, a dohányzás, a májat terhelő zsírok, a vörös húsok túlzott fogyasztása. A legdrasztikusabb eszközökkel kellene küzdeni a dohányzás, az alkoholizmus és a kábítószer-fogyasztás ellen. Magyarországon még ma is 3 millió ember dohányzik és 1 millió az alkoholista. E két rizikófaktor 10-15 évvel kurtítja meg életüket. A tüdőrákosok 90%-a dohányos.

Ehhez társul még a magyar konzervatív étkezési mód. Már az óvodában, iskolában a nevelés részévé kellene tenni az egészséges táplálkozási szokások terjesztését. Az indiánok szerint azt jó enni, ami úszik vagy repül, tehát halat és szárnyast.
Fontos megemlíteni azt a freudi nézetet, hogy 30 százalékban a lelki bajok okozzák a szervi degenerációkat. Ázsiában, úgy tapasztaltam, jobbak az emberi kapcsolatok, mint nálunk, Magyarországon. Ott a házaspárok még 30 év után is szeretik egymást.

Forrás: Hírcity

 ^ oldal tetejére

VISSZA  A HÍREKHEZ