VISSZA  A HÍREKHEZ

 1 csésze reménység

Dr. Dávid Tamás professzor nevét napjainkban világszerte sokan ismerik, hiszen sajátos életmód-rendszerével hozzájárul a rákbetegek gyógyulásához. Emellett életre hívta a lébényi Rák Információs Központot, amely a tudományosan igazolt rákkezelési lehetőségekről ad felvilágosítást az érdeklődőknek.

Napjainkban, amikor a rák világszerte a második leggyakoribb halálok – a WHO becslése szerint a rákbetegek száma az elkövetkező húsz évben meg fog duplázódni –, igazán nagy szükség van hathatós segítségre. Közel két évtizedes kutatómunka eredményeképpen Dr. Dávid Tamás professzor a CoD-rendszerrel egy olyan módszert fejlesztett ki, mellyel a hagyományos rákterápiák kiegészítéseként a kemo- és/vagy sugárterápiák hatása masszívan megerősíthető, és egyértelműen csökkenthetők (esetenként meg is szüntethetők) a kezelések mellékhatásai. Émelygés, gyöngeség, hajhullás, kísérő vírusos, bakteriális vagy gombás fertőzés csak mérsékelt formában vagy egyáltalán nem fordul elő.

A kizárólag gyógynövényekből készült CoD-tea fontos jellemzője, hogy megszünteti a sejtosztódást gátló gyógyszerekkel (a citosztatikumokkal) szemben már meglévő ellenállást. A ráksejtek „álcázni” is tudják magukat, tehát a sejtpusztító gyógyszerekkel végzett kezelés során bizonyos idő elteltével immunissá válnak a szerekkel szemben – mégpedig a daganatos sejtek külső falában található speciális fehérjemolekulának köszönhetően. Ez a Multi-Drug-Transporternek nevezett molekula a daganatos sejtből egy kalciummal közvetített reakción keresztül „kicsempészi” a romboló anyagokat, így a sejt tovább tud élni. Kísérletekkel bizonyított tény, hogy a CoD-teában lévő természetes anyagok megakadályozzák a kalciumkilökést, és ezáltal blokkolják a Multi-Drug-Transportereket. A ráksejtek így már nem tudnak védekezni a romboló anyagok beáramlásával szemben, és pusztulásra vannak ítélve.

A CoD-rendszer három részből áll. Hozzátartozik a tea napi rendszeres fogyasztása, egy étrendelőírás és néhány, az életvitelre vonatkozó javaslat. Ez az egészség megőrzésére is kitűnően alkalmas, mivel egészséges embereknél is rendkívül jól erősíti a szervezet saját védelmét, vagyis az immunrendszerét, ráadásul kitűnő méregtelenítő hatása van, amit a májban, a vesében és a lépben fejt ki. Javítja a gyomor- és bélműködést, és mivel sejtvédő tulajdonságokkal rendelkezik, a jövőben feltehetően más betegségek – például az AIDS, a vírusos májgyulladás, neurológiai betegségek stb. – gyógyításában is alkalmazható lesz.
A témával kapcsolatban további hasznos információkat olvashatnak Dr. Dávid Tamás professzor és TCM Dr. Li Quin Segítség rák esetén című könyvében (amely díjmentesen megrendelhető a Rák Információs Központnál – címe: 9155 Lébény, Pf. 16.), illetve a http://codtea.oditech.hu  vagy www.codteainfo.hu  oldalon.

A titok nyitja

A CoD-rendszer nem hagyományos értelemben vett táplálékkiegészítő: leginkább „speciális tápláléknak” lehetne nevezni. Eredményes alkalmazásának alapfeltétele a káros táplálkozási és életviteli szokások teljes átalakítása, hogy megszűnjön az immunrendszerre, a sejtanyagcserére és a szervek működésére ható összes negatív tényező, mint például a dohányzás, az átlagosat meghaladó tömény alkohol- és kávéfogyasztás, a helytelen táplálkozás, a telített zsírok, a tartós stressz, a nehézfém-terhelés (amalgám fogtömések) , az izgatószerek, stb.
A CoD-tea, valamint az egész CoD-étrend a természeti népek felismerésein és gyakorlati tapasztalatain alapulnak. Míg a tea potenciális haszna az emberek számára egyre egyértelműbbé válik, mind több tudományos vizsgálat teremti meg az alapot hatásainak megértéséhez és ezzel a jövőben egy átfogó biológiai rákterápiába való beépítéshez

(ELIXIR,  Riki)

 ^ oldal tetejére

VISSZA  A HÍREKHEZ