VISSZA  A HÍREKHEZ

Az első Eb-érmesünk ismeri a rák ellenszerét


Száz éve a rák a nyolcadik helyen állt a halálozási okok között, ma a második, a WHO prognózisa szerint 2020-ra 45-50 százalékkal nő a rákbetegek száma. Az első magyar dzsúdós Eb-érmes a kór ellen harcol.

 

A 66 éves dr. Dávid Tamás professzor egy egészségügyi probléma miatt lett dzsúdós. Gyermekkorában a Nógrád megyei Cserhátsurányban élt, és elég sokat verekedett. Később, a fővárosba költözvén nem sokat változott a helyzet, a nyurga fiú az Ú. Dózsában úszott három éven keresztül.

Doktor Dávid Tamás rendszeres homloküreg-gyulladása miatt
választotta a dzsúdót, amelyben igen sikeres lett

„Rengeteget bajlódtam homloküreg-gyulladással, ezért sportágat váltottam – emlékezik fiatalságára dr. Dávid Tamás. – 1954-ben lecsábítottak a Dózsába dzsúdózni. Az első edzésen Ferenczi Zsigmond pehelysúlyú ellenfelem jóvoltából sokszor voltam a levegőben.”

Gyányi Ferenc – akit máig pótapjaként tisztel – edző Gyebnár Ferenc és Hamrik Ferenc gondjaira bízta Tamást. A két nehézsúlyú sportember kitanította a küzdősportág technikájára. Sorozatban szerezte az érmeket, nehézsúlyban és az abszolút kategóriában is felnőtt magyar bajnokká avatták. Sporttörténelmet írt azzal, hogy az első dobogós helyezést szerezte meg Európa-bajnokságon Magyarországnak. (1962-ben Essenben az amatőr Európa-bajnokságon az 1. danosok között a belga Marcel Etienne és az orosz Borisz Misenko mögött a harmadik helyen végzett – a szerk.)

A rák elleni küzdelmét kutatóként Ausztriában kezdte el. Jelenleg a Győrtől nem messze található Lébényben a Nemzetközi CoD Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány tudósaként fáradozik. Nem mellesleg kutatási eredményeit elismerendő az Osztrák Becsületrenddel tisztelték meg.

Magyarországon 400 ezer rákbetegről tudnak, évente 35, egy brit adat szerint 72 ezer ember hal meg. Dávid professzor meggyőződése: a kórt mikrobák okozzák, de lehet ellenük harcolni! Ez a küzdelem az emberi test, lélek, szellem együttes erőfeszítésével vállalható. Emellett a fitoterápia (a gyógynövények alkalmazása – a szerk.) része a CoD™ dél-amerikai indián trópusi teakeverék, amely kilencféle tumor – a nem kissejtes tüdő, mell, gyomor, vastagbél, csont, nyirokmirigy, prosztata, petefészek, bőrrák – kezelésében segít.

Háziorvosoknak, onkológusoknak Dávid doktor heti háromszor, alkalmanként 10–10 ezer milligrammnyi intravénás C-vitamin kezelést javasol. További tanácsai: kerülendő a stressz, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a sok hús és állati zsír fogyasztása, a fogunk amalgámját sürgősen cseréltessük más anyagú tömésre. Erősítsük szervezetünk ellenállását, immunrendszerünket. A trópusi tea mellett a borjúból nyert csecsemőmirigy- és fagyöngy-kivonatot is ajánlja.

„Célzott táplálkozási és életmód-rendszerünket egyre több magyar házi- és klinikai orvos alkalmazza sikeresen, ezért vallom, hogy az integratív, biológiai, egyénre szabott, kombinált módszerünk helyes. Krónikus betegségek mellett Hepatitis C ellen is sikerrel alkalmazható.”

Dávidék eddig 1863 magyar rákbeteget mentettek meg CoD™-teával. A gyógyulási arány (kombinálva a perkután bioelektro- és krio-rákterápiával) 61–85 százalékos. Várható a perkután bioelektro-terápia magyarországi alkalmazása is. 2007 végétől küszöbön áll a vitális minőségi vérdiagnózis alkalmazása. A vizsgálatra használt gép több millió forint, de egy csepp vérből megállapítható, fenyeget-e halálos tumor.

Hamarosan a perkután bioelektro-terápiás módszert is bevetik. Ez esetben a lemez-eletródokat a daganat két szélére helyezik, 20 perctől 3 óráig terjed a fájdalom- és mellékhatás-mentes kezelés.

A CoD™-tea granulátumos formája sem a jövő álma, Kínában dolgoznak az elkészítésén. A professzor úr a CoD™-teára szinte véletlenül talált rá. 1983-ban Brazíliában járt, és – lévén ismert ortopédsebész – rendbe hozta egy yanonami indián fiú veleszületett csípőficamát. A műtét után a nagypapa, Katunka sámán falevéllel, és -kéreggel ajándékozta meg a doktort. A CoD™-tea alapanyagával.

Ma két mázsa alapanyagból 4800 doboz tea készül. Katunka 106 évesen remek kondíciónak örvend, mert issza a CoD™-ot. (Az inkák egykori szent orvosai, a yanonami indiánok száma 200 ezerre csökkent. Nem a rák, hanem az aranyvadászok irtják őket.)

A professzoron kívül a tea összetételét csak egy kínai tudós ismeri. A titkot többen próbálták megszerezni tőlük – nem éppen udvarias formában. A leírást egy svájci bank széfjében őrzik, tudatja Dávid professzor.

Judoinfo.hu 2007. február 10.
Megjelent a www.obudaisport.hu oldalán
Szabó Sándor írása

^ oldal tetejére

VISSZA  A HÍREKHEZ