VISSZA  A HÍREKHEZ

Harmónia

Egy elhatározás, ami megváltoztatja az életedet

Dr. Dávid Tamás a külföldön elismert rákkutató hazatért, hogy itthon dolgozzon, mert katasztrofálisnak látja a magyar lakosság egészségügyi állapotát. Sajnos a WHO (Egészségügyi Világszervezet) statisztikai adatainak negatív értelemben vett élenjárója lett Magyarország. Dohányzásban, alkoholfogyasztásban, rákmegbetegedésben nagyon rosszak a mutatóink. Az országban mindenütt tart előadásokat a professzor, amelyekben arra bíztat bennünket, hogy változtassuk meg életmódunkat, táplálkozásunkat. Vegyük kezünkbe életünk irányítását.

http://codtea.oditech.hu

Az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés ABC-je

Ne dohányozz!
Alkoholt csak mértékkel igyál, ne legyen mindennapjaid része!
Igyál sok folyadékot!
Mozogj, sportolj rendszeresen!
Táplálkozz helyesen!
Tedd rendbe a lelkedet!
Távolíttasd el az amalgámtöméseket a fogaidból
!

Az őserdő, a természet kincse - egy barnás színű, kesernyés folyadék

Dr. Dávid Tamás az osztrák kormány megbízásából Dél-Amerika, Délkelet-Ázsia még érintetlen területeit, az esőerdőket kutatta, hogy erős biológiai hatású növényeket találjon, amelyeket már régóta használnak gyógyításra az őslakók. Olyan szert kerestek, amely erősíti az immunrendszert, méregteleníti a szervezetet, ha lehet, akkor a rákos sejtek szétesését is elősegíti. Ezekből  a megtalált növényekből készül a CoD tea. Gyógyító-, kutatómunkájáért 1991-ben Osztrák Innovációs Díjat, 1994-ben Osztrák Becsületrendet, 2004-ben Nemzetközi InterLyra Békedíjat kapott.

Nem csodaszer

A professzor többször is hangsúlyozta, hogy a tea önmagában nem csodaszer. Radikális életmódváltással, helyes táplálkozással együtt hatékony.

Betegségmegelőzésre és a rák gyógyítására ajánlja. Táplálék-kiegészítőként regisztráltatta, a hatóanyagok minden egyes teában ugyanolyan mennyiségben találhatók. Egészségünk alapja a szabadgyökök és antioxidánsok egyensúlya. Ezt a harmóniát segíti megőrizni a tea.

Harc a rák ellen

Több külföldi klinikán dolgozó orvos tanulmányokkal bizonyította a CoD tea hatékonyságát különféle ráktípusok gyógyításában. Dr. Dávid Tamás hangsúlyozza a megfelelő mennyiségű megadózis C-vitamin intravénás és szájon keresztüli adagolását, mert a tea hatásához három-öt hónap szükséges.
A rák összetett okok következtében kialakuló betegség. A CoD  tea több területen jótékonyan hat a szervezetre, ezért hatékony a rákelleni küzdelemben.

A CoD tea hatása

Dr. Dávid Tamás szerint, ha valaki a kemoterápia mellett dönt, akkor mindenképpen ajánlatos a tea ivása kiegészítve C-vitamin szedésével, mert így növelhető annak daganatsejt pusztító és csökkenthető káros hatása az immunrendszerre és különböző szerveinkre. Csak a célzott kemoterápia (esetleg inzulinnal együtt történő  - IPT ) alkalmazását tartja eredményesnek. A ráksejtek, akárcsak a baktériumok és vírusok, ellenállókká válnak a gyógyszerrel szemben. Ezért nagyon fontos az előzetes vizsgálat, hatékony lesz-e a kemoterápia az illető ráksejtekkel szemben. Kutatások mutattak rá, hogy a ráksejtek az egészséges sejteknél jóval több inzulinreceptort tartalmaznak, ezért hatékonyabb az inzulinos célzott kemoterápia. A tea hatását több ezer gyógyult, egykori rákbeteg orvosi zárójelentései és személyes elbeszélésük igazolják.

^ oldal tetejére

VISSZA  A HÍREKHEZ