VISSZA  A HÍREKHEZ

RÁK
 
a biológia és az orvostudomány tragédiája?

 Min.tanácsos dr.Rudolf Pekar,
Prof.dr. Nikolai Korpan,
Prof.dr. Xin Yu Ling

 A klinikai rákkezelés válsága   -   új utak  a sikerhez!

Száz év óta a konvencionális klinikai rákkezelés  - ami a betegek élettartamának meghosszabbítását és életminőségük javítását illeti – semmilyen jelentős előrehaladást nem mutatott.

Száz évvel ezelőtt a rákhalálozás a statisztikákban a nyolcadik, most az ipari országokban a második, 2020-ban az első helyen fog állni. A WHO (Világ Egészségügyi Szervezet) prognózisa alapján a fejlett országokban, Európában, Észak-Amerikában a következő 15 évben 45-50%-al fog növekedni a rákosok száma!
Mindazok ellenére, hogy a gyógyszeripar milliárdokat költ a kutatásra, de milyen kutatásra?
Európai tudományos analitikusok szerint a rákkutatás minden idők legeredménytelenebb kutatási ágazata. Miért?


prof.dr. Ulrich ABEL

  Az 5. természetgyógyászati világkongresszus rezoluciója megállapította: „a klinikai orvostudomány és a gyógyszeripar óriási sikerei ellenére meg kell állapítani, hogy az idült, krónikus, degenerativ betegségek kezelésénél a sikertelenség oka, hogy eddig csak tüneti és nem oki terápiát  alkalmaztak.”

Ezzel függ össze például a kemoterápia messzemenő sikertelensége.
(Amerikai klinikai tanulmány: 785 000 kemoterápiával kezelt betegnél csak 3% volt a gyógyulási arány) sajnos ugyanerre az analitikus eredményre (2.5-5%) jutott prof.dr. Ulrich ABEL  /heidelbergi Rákkutató Intézet, a világ legnagyobb rákkutató intézete/ a gyógyszeripar által bemutatott klinikai tanulmányok értékelése alapján.)


„Sürgősen paradigma-, szemléletváltásra van szükség a rákkezelésben, a rák okának egyértelmű, tudományos tisztázására, az oki terápia bevezetésére, világszerte széleskörű rákmegelőzési információ bevezetésére már az általános iskolai oktatásban.
A tudományosan igazolt fitoterápiai készítmények, természet-gyógyászati eljárások integrációja - a mindennapi kórházi rákkezelésbe - törvényszerű szükségesség, ezért javasoljuk világszerte az egyetemi fitoterápiai kutató intézetek, tanszékek felállítását és az orvosképzés továbbfejlesztését a rák oki terápiájával kapcsolatban.”
 

A rák okának tisztázása? Már az 1930-as években dr. Roland Raymond RIFE kimutatta eddig is (még elektronmikroszkóppal sem) utolérhetetlen nagyítású prizmatikus mikroszkópjával és 4000 gyógyult rákos esetében esetben tudományosan igazolta a rákmikrobák létezését, a ráksejtek energia-, elektromágneses rezgéshiányát. Az általa tervezett frekvencia-készülékkel amerikai orvosok többezer  rákbeteget gyógyítottak meg míg egy lobbi felrobbantatta laboratóriumát ( a világon a mai napig egyedülálló mikroszkóppal együtt!)  és betiltatta az orvosoknak  doktori címük elvesztésének fenyegetésével a Rife-készülék széleskörű alkalmazását.

   


dr. Roland Raymond RIFE

Európában az 1960-as évek elején prof.dr.ÜBBING (müncheni egyetemi tanár) mutatta ki egy speciális Zeiss-mikroszkóppal a rákmikrobák létezését. Hiába, a professzort a mediában nevetségessé tették és nyugdíjazták.
 


Dr. Alfons WEBER

     Dr.Alfons WEBER, német orvos volt az, aki 30 éven át fotó- és filmfelvételek ezreivel - egy speciális mikroszkópon keresztül  - tudományos közleményekben bizonyította a rákmikrobák létezését. A lobbi reakciója nem maradt el! Először orvosi rendelője lett bezárva, utána doktorátusát vették el, majd kényszerzubbonnyal a bolondok házába akarták bezárni, ettől a Max Planck Intézet mentette meg. Totális tudományos munkáját egy világhírű újságnak adta át, amiből könyvek és film is készültek. ( „A dr.Alfons Weber történet” „Ősellenség” „A rákcsőd”)

De egy régi tibeti mondás szerint az igazság hosszú távon mindig győz! Így prof.dr.Erik ENBY (világhírű Karolinska Kutatóintézet, Svédország) az utóbbi években számos tudományos közleményben egyértelműen bizonyította a rákmikrobáknak, (Candida albicans gombatelepeknek) mint a rák elsődleges okának létezését.

Ennek az új tudományos ténynek ismeretében  még nagyobb jelentősége van a rák megelőzésében, a rák holisztikus kezelésében a méregtelenítésnek, a szervezet lúgosításának, az immunrendszer erősítésének.

Mindenekelőtt fontos a dohányzás és alkoholizmus szigorú visszaszorítása, radikális nemzeti táplálkozás-átállítás, lelki konfliktusok megoldása, stressz redukció  széleskörű ismertetésének  megvalósítása.

A megelőzéshez tartozik természetesen az alapellátás kiszélesítése, a magyar orvosok erkölcsi és gazdasági megbecsülése, a családi orvosok áldozatos munkájának gazdasági biztosítása. Az országos rákszűrések bővítése, az éves mell-, méhnyak-, tüdő-, gyomor-, vastagbél- és prosztatarák szűrés bevezetése. A korai felismerési rendszer országos költségmentes bevezetése -  elektro-szomatográfia, termográfia, radiometria, MRI, ultrahang vizsgálat, quantitatív és qualitatív vérkép, sötét látóteres  vérképpel a rákmikrobák, Candida albicans-telepek kimutatása, immunstátusz és génvizsgálat – biztosítja a rizikócsoportok  legkorábbi felismerését is.

 prof.dr. Erik ENBY

Térjünk vissza a rákkezeléshez: a jövő útja a biológiai, célzott, individuális, integratív rákkezelési stratégia. A konvencionális klinikai rákkezelés kevésbé sikeres eljárásai mint a sebészet, a kemoterápia és a sugárterápia előtt, azzal együtt, de főleg azután méregtelenítő, immunrendszert lényegesen erősítő trópusi teakeverék, fagyöngy, csecsemőmirigy készítmények (kulcs-szerepük van a rákmikrobák, gombák és deformált sejtek megsemmisítésében, az áttétek megelőzésében!) alkalmazása mellett a táplálkozás radikális átállításával, a belső miliő lúgosítása, a stresszredukció, a lelki konfliktusok megoldása, magas adagolású intravénás és orális C-vitamin, a multivitaminok, az antioxidánsok, polifenolok, aminosavak, szelén, cink, vas, Koenzim- Q10, oxigén- és lázterápia, frekvencia- és perkután bio-elektroterápia biztosítja a gyógyulást az előrehaladott áttétes, „kikezelt”, kemoterápia-rezisztens betegek  igen magas, 65-85 százalékában.

Mivel a rák egy multifaktoriális megbetegedés, a rákmikrobák, gombák és a deformált sejtek ellen egy készítmény vagy egy eljárás soha nem lesz hatásos. Így érthető, hogy a fent vázolt holisztikus kombinált rákkezelés már világszerte magán rák-klinikákon több tízezer előrehaladott, áttétes „reménytelen” rákbeteget hozott vissza az életbe, lényegesen hosszabb élettartamot és emberhez méltó, fájdalommentes életminőséget biztosítva.

A rákmegelőzés és a komplementér, integrativ  rákkezelési eljárások széleskörű ismertetése, az egészségtudat elmélyítése és az egészségügyi ismeretek széleskörű kibővítése céljából kutatócsoportunk világszerte egy nemzetközi kiemelkedően közhasznú alapítvány keretében CoD™ Rák Információs és Prevenciós Kutatási Központokat hozott létre (Lébény, Bécs, Jeruzsálem, München,  New York, Zürich, Szentpétervár, Tokió…)

Ezekben a központokban tapasztalt főorvosok, családi orvosok, egészségügyi dolgozók költségmentesen adnak részletes információt  a rákról, a hepatitis C-ről, az influenza A-ról és  más krónikus, degeneratív betegségekről, szakmai, emberi, lelki segítséget biztosítva a rászorulóknak.

Kérdések:

1.
Vannak a klinikai  ill. a komplementer rákkezelésnek új sikerei?

Válasz: 1.1. méhnyakrák elleni vakcina nemcsak 9-26 éves korig HPV 11, HPV 18 ellen, hanem HPV 6 a nemiszervi szemölcsök kórokozója ellen is 70%-ban hatásos.
Amerikai egyetemi kutatók és egy gyógyszeripari világcég klinikai tanulmányában
3800 asszonyon most bebizonyosult, hogy 26-45 év közötti asszonyokban is 91%-ban hatásos a HPV négy vírus-csoportja ellen.

2.  A trópusi teakeverék és C-vitamin intravénásan hatásos a rák ellen?

Válasz: 1.2. A komplementer, integratív rákkezelésben az ősi TCM trópusi teakeverék és a megadózis C-vitamin, integrativ biológiai rákterápiánk egyre nagyobb dimenziókban (elsősorban 9 daganat-tipus esetén!) menti nemcsak világszerte hanem hazánkban is a magyar előrehaladott áttétes, kemoterápia-rezisztens, „kikezelt” rákbetegeket. Már nemcsak háziorvosok, hanem professzorok, kórházi főorvosok is nagy sikerrel mentik a reményteleneket. A külföldön már 30 éve alkalmazott megadózis orális és intravénás C-vitamin egyesítve a TCM trópusi teakeverékkel eddig főleg áttétes mell-, tüdő-, vastagbél- és prosztatarákosoknál ill. lymphoma non Hodgkin betegeknél mutatott kiváló eredményeket.

2. Más krónikus degenerativ betegségeknél is hatásos a trópusi teakeverék?

Válasz: Igen, idült ízületi gyulladás, Alzheimer-kór, fekélyes vastagbélgyulladás ellen klinikai és klinikailag kontrollált esttanulmányokkal bizonyított a hatása.  

3. Mi a jelentősége a mozgásnak a rák megelőzésében és kezelésében?

Válasz: Optimális vérkeringés – Oxigénellátás  - Lúgosítás (Túlsavasodás?) biztosítása  – Elhízás megállítása és visszaszorítása.

^ oldal tetejére

VISSZA  A HÍREKHEZ