Hírek

‹ Első  < 1 2 3 4 5 > 

Orvosokat kényszerítenek bűnelkövetői körbe?

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ) elnöke a Legfőbb Ügyésznél tett feljelentést a H1N1 oltáskampány törvénysértő, valamint egészséget, illetve életet veszélyeztető előkészítése és végrehajtása, illetve közbizalom elleni bűncselekmények miatt.

Tovább »    

A Vöröskereszt rendkívüli gyűjtő- és oltóakciója

Ukrajna segélykérésének eleget téve a Magyar Vöröskereszt rendkívüli gyűjtőakciót hirdet a nyugat-ukrajnában rohamosan terjedő H1N1-járvány terjedésének megfékezésére. Az akció elsősorban a kárpátaljai, zömmel magyarlakta területek gyógyszerekkel és más egészségügyi szerekkel való ellátását tűzte ki

Tovább »    

Véradókat tüntettek ki

Dunaszerdahelyen ünnepélyes keretek között került sor a Janský-emlékérmek átadására. Szabó Dagmar, a helyi vöröskereszt vezetője, elmondta, idén összesen 2541 véradást regisztráltak, aminek köszönhetően 1144 liter vérhez jutottak a kórházak.

Tovább »    

Létezik plebejus és patrícius vakcina?

Egymásnak ellentmondó véleményeket hoztak nyilvánosságra különféle szakmai szervezetek az új típusú influenza elleni védőoltásról.

Tovább »    

Óriási botrány Németországban az oltóanyag körül

Kiderült ugyanis, hogy a kormány minisztereit, a parlamenti képviselőket és a többi szövetségi hatóság alkalmazottait, továbbá a Bundeswehr katonáit más oltóanyaggal oltják be az új típusú influenza ellen, mint a lakosságot.

Tovább »    

Nincs lejárati idő a vakcinán

A háziorvosoknak átadott tételekben a betegtájékoztató sem egyezik azzal, amit az OGYI engedélyezett. Megdöbbenve tapasztalják a háziorvosok, hogy az új influenza elleni vakcinán nincs feltüntetve a lejárati idő.

Tovább »    

Nekiment a Versenyhivatalnak a teaforgalmazó

A bíróságtól kéri a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) határozatának megváltoztatását az Oriental Herbs Kft. teaforgalmazó, amelyet a versenyhivatal 7 millió forintra büntetett fogyasztók megtévesztése miatt - közölte a cég csütörtökön.

Tovább »    

Nyílt levél a Magyar Püspöki Konferenciához

Nemzetünk pártokra, egyházakra, vallási felekezetekre, etnikai csoportokra szakított. A mai napokban nem máglyákat kell gyújtani, nem újabb félelmeket kell kelteni az emberekben, hanem bölcsességgel és nagy-nagy szeretettel a szétszéledt nyájat összeterelni.

Tovább »    

Milyen következményei lehetnek a H1N1-oltásnak?

Nem a WHO-tól kapott új H1N1 vírustörzsből készült el az új influenza elleni magyar védőoltás, hanem egy korábbiból, amely még az 1930-as években Amerikában bukkant fel. Vagyis az oltóanyag nincs rászabva a jelenlegi vírusra – mondta Dr. Tóth Kálmán.

Tovább »    

Szándékosan szabadították ránk a H1N1-et?

Sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben az oly hirtelen a nyakunkba szakadt \"sertésinfluenza\"-járvánnyal és a gyógyítására gyanúsan hamar előállított, hatalmas profitot fialó oltóanyaggal kapcsolatosan.

Tovább »    

Meghalt egy diáklány, miután megkapta a HPV-oltást

A 14 éves lány hétfőn halt meg az Anglia középső részén található Coventry egyik iskolájában, nem sokkal azután, hogy beadták neki a Cervarix nevű vakcinát.

Tovább »    

Higgadtan és tudományosan a H1N1 vírusról

Úgy tűnik, olykor könnyebb félelmet kelteni és hisztériát gerjeszteni, mint közzétenni a tényeket, a higgadt, józan igazságot. Vizsgáljuk meg a H1N1, más néven sertésinfluenza, vagy szintén használatos nevén, új influenza témát a rendelkezésünkre álló tudományos adatokon tükrében.

Tovább »    

Oltóanyag:az EU-ban nem, nálunk igen?

Egy internetes napilap gyermekorvos tanácsadójaként hozzám intézett kérdését és az arra adott válaszomat olvashatják az alábbiakban: \"6 hónapos fiamat ajánlott-e beoltatni H1N1 vakcinával? (Tápszeres baba születése óta.) A testvére 9 éves iskolás.\" Viszont világméretű népirtás készül

Tovább »    

A depresszió rontja a rákbetegek túlélési esélyét

Egy amerikai tanulmány szerint a rák miatti halálozási arány 25 százalékkal volt magasabb azok körében, akiknél depressziós tüneteket tapasztaltak.

Tovább »    

6 előadás Erdélyben: SEGÍTSÉG RÁK esetén

Assoc.prof.prof.h.c.mag.dr.Dávid Tamás: „CoD™ Protokoll - additiv Bioterápia Rák, Hepatitis C és Immungyengeség esetén.” Időpont: 2009. szeptember 27 – október 2.

Tovább »    

Kényszer sterilizáció és Világkormány

Az elit Bilderberg-tagok azt szorgalmazzák, hogy \"a hülye emberek két harmadát\" a bolygónkról el kell takarítani. Obama, tudományos tanácsadójává olyan \"embert\" nevezett ki, aki a kényszer sterilizáció és az azt szabályozó Világkormány híve.

Tovább »    

The effect of Uncaria and Tabebuia extracts...

The effect of Uncaria and Tabebuia extracts on molecular epidemiological biomarkers in the patients with colorectal cancer

Tovább »    

9. Német Alternatív Ráknapok Stuttgartban

Quo vadis onkológia? címmel 9. alkalommal redezik meg 2009. október 10-én Stuttgartban az Alternativ Ráknapok elnevezésű konferenciát olyan kiváló előadókkal, mint Lothar Hirneise, Henk Fransen, Prof. Dávid Tamás és mások.

Tovább »    

Küszöbön a népirtás

Elfogadhatatlannak tartják némely egészségügyi szervezetek azt a szeptember elsejétől életbe lépő rendeletet, amely az intézményi ellátás finanszírozását szabályozza. A rendelkezés értelmében, ha egy járóbeteg-ellátó intézmény túllépi a havi rendelési idejét, akkor egyetlen beavatkozásért sem kap ma

Tovább »    

Szívből gratulálunk!

Szívből gratulálunk! Józsa Mihály, kétszeres szkander világbajnokunk Belgiumban is győztes!

Tovább »    

Aki nem hiszi, nézzen utána a neten.

Most akar a magyar kormány 5 millió embert beoltani a sertésinfluemza ellen? Egy osztrák oknyomozó riporternő, /Jane Burgermeister/ feljelentést tett bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával a WHO, az ENSZ és még néhány, nagy tekintétekintélyű kormányzati és egyéb hivatali szervezet ellen.

Tovább »    

Halál idő előtt

A nővér vagy az orvos nem mondhatja a hozzátartozónak, hogy a nagymama azért halt meg, mert nincs se ápolónő, se nyákoldó, se rendes antibiotikum - mondta a Demokratának dr. Csókay András idegsebész, aki szerint az egészségügyi humánerő hiánya miatt havonta százával halnak meg a betegek idő előtt.

Tovább »    

EU: jön a végső füststop

Megelégelte a brüsszeli bizottság, hogy egyes helyeken kesztyűs kézzel bánnak a dohányosokkal. Megüzente hát az unió fő döntéshozó szervének, a tagországok politikusaiból álló tanácsnak: 2012-re füstmentes Európát szeretne létrehozni, ezért mindenki szigorítson a saját jogszabályain.

Tovább »    

Működőképes vízfegyver - a 21. század biznisze?

A Világbank és a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a láthatatlan világkormány hihetetlenül nagyhatalmú, látható tagjai célul tűzték az ivóvízkincs privatizálását. A fokozódó lakossági ellenállást figyelembe sem veszik.

Tovább »    

Köszönjük, Hollandia!

Kilencven éve indult útjára az első magyar gyermekvonat Hollandiába. Közel 75000 betegeskedő gyermek tölthetett el kellemes hónapokat holland, belga, svájci, svéd és angol családoknál. A “Thanks, Netherlands!” rendezvénysorozat ennek a tevékenységnek állít emléket.

Tovább »    

Sajtóközlemény

150 éve született a Vöröskereszt Mozgalom. A Magyar Vöröskereszt június 16. és 20. között ünnepségsorozattal tiszteleg az eszme és az elmúlt másfél évszázad önkéntesei előtt.

Tovább »    

FAKOOSZ állásfoglalás

Az ALAPELLÁTÓ ORVOSOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE – FAKOOSZ Elnökségének állásfoglalása a 2010-re tervezett egyes adóváltoztatásokról.

Tovább »    

Az MSZP-kormány csődbe viszi a kórházakat!!

Azonnali távozásra szólította fel a Fidesz Székely Tamás egészségügyi minisztert a kormány új egészségügyi finanszírozási rendszere miatt. Pesti Imre, a párt szakpolitikusa vasárnapi sajtótájékoztatóján elmondta: a tervezet szerint 60-70 milliárd forintot vonnának ki az egészségügyi ellátásból, ami

Tovább »    

Véradók Világnapja

Az Egészségügyi Világszervezet és a Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Föderációjának kezdeményezésére 2004. óta június 14. a Véradók Világnapja. A nap, melyen az egész világ köszönti a véradókat, Karl Landsteiner, az ABO vércsoport rendszer felfedezőjének születésnapja.

Tovább »    

RÁKDRÁMA: A VÁD

Tovább »