Hírek

 < 1 2 3 4 5 > 

Szklerózis multiplex (SM) - CCSVI

Dr. Marian Simka, világhírű CCSVI specialista egy SM fórumban tette közzé a műtétek végzése és azok utánkövetése során szerzett gyakorlati tapasztalatait.

Tovább »    

Lengyel CCSVI orvosok Magyarországon

Assoc.prof.dr.Dávid Tamás meghívta Magyarországra a Lengyelországban CCSVI műtétet végző orvosokat.

Tovább »    

CCSVI - a szklerózis multiplex vénás eredete

Egy olasz doktor, Paolo Zamboni nemrég megjelentetett egy tanulmányt, melyben felveti, hogy az SM (szklerózis multiplex) okozója lehet a koponyai vénás keringés elégtelensége.

Tovább »    

MAGYAR JUDO SZÖVETSÉG

2. OTP Bank Grand Master és Kata Világbajnokság Budapest, HUNGEXPO, 2010. május 25-30.

Tovább »    

Véradók Világnapja

A június 14.-én megrendezésre kerülő esemény nem a nemzeti Véradók Napját kívánja helyettesíteni, hanem különleges lehetőséget szeretne biztosítani a közös ünneplésre azon a napon, amikor Karl Landsteiner az ABO vércsoport rendszer Nobel-díjas felfedezője született.

Tovább »    

MEGHÍVÓ

2010. május 29-re a 22. Magyar Országos SM Napra és a 2. SM Világnapra. Magyar SM Társaság: közhasznú szervezet a Sclerosis Multiplexszel élőkért.

Tovább »    

KIBESZÉLŐK KLUBJA

MEGHÍVÓ A KIBESZÉLŐK KLUBJÁBA,a Polgárok Házába. 2010. május 12. 17.30. Az Echo Tv és a Magyar Hírlap nézői és olvasóinak vendége: Dr. Dávid Tamás rákkutató

Tovább »    

MEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívjuk Önt és családját 2010. május 15.-én szombaton 9-18 óra között megrendezésre kerülő III. Szegedi Egészségmegőrző Napra. Vendégelőadónk lesz 9–11 óra között Prof.dr. DÁVID TAMÁS rákkutató,aki ”CoD - integratív biológiai rákterápia” címmel tart előadást.

Tovább »    

Sok-sok kitartást kívánunk!

Tisztelt Professzor Dr. Dávid Tamás! Mélységesen lesújtva és felháborodva értesültünk arról, hogy a Gazdasági Versenyhivatal üldözőbe vette Önt és Csapatát! Ez a gyógyszermaffia egy újabb támadása azért, mert az Önök segítségével az emberek kezdenek túlságosan is tájékozottak lenni.

Tovább »    

MEGHÍVÓ SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRA

Sajtótájékoztatót tart dr. Dávid Tamás professzor és ügyvédei a CoD tea–rendszer körüli rágalmazási hadjáratról, a Versenyhivatal által indított koncepciós eljárásról. A rákos beteg pusztuljon, a biológiai terápiát javasló, világszerte elismert professzor meg takarodjon?

Tovább »    

Kitálalt egy Pfizer szakértő

Az orvoslás történelmének legnagyobb hamisítási botránya kezd kibontakozni amiatt, hogy a Pfizer gyógyszergyár alkalmazásában álló Dr. Scott Reuben bevallotta, hogy 13 éven át az volt a feladata, hogy kutatási eredményeket és tanulmányokat hamisítson meg.

Tovább »    

Korrupció ára: százezer forint óránként

Egy amerikai kongresszusi vizsgálat az etikátlan orvosi magatartás nyomába eredt és kiderült, hogy az orvosok úgy kapnak pénzt gyógyszergyáraktól, hogy nevükön és beosztásukon kívül semmit nem tesznek érte.

Tovább »    

A szibutramin tartalmú gyógyszerek ártalmasak!

Az Európai Gyógyszerügynökség (European Medicines Agency = EMA) a szibutramin hatóanyagú készítmények forgalomba hozatali engedélyének felfüggesztését javasolja. A testsúlycsökkentő gyógyszert a szív és keringési rendszert érintő nem kívánatos események miatt kell eltávolítani az EU piacáról.

Tovább »    

Van élet a gyógyszereken túl is

Ma Magyarországon leírni egy étrend-kiegészítőre, hogy milyen hatással lehet a beteg emberre bűn, és súlyos szankciókat von maga után. Ezzel szemben Amerikában már minden további nélkül olvashatjuk a dobozon, hogy pl. „Májerősítő készítmény, mely támogatja a máj megfelelő működését”.

Tovább »    

Legyőzhető a rettegett kór

A rák rettegett kórként jelenik meg mindenki előtt. Az emberek azonban ma is keveset tudnak róla.Dr.Dávid Tamás professzor, neves rákkutató tart előadást februás 26-án Kaposváron.

Tovább »    

Tiltakozás Dr.Dávid Tamás prof.úr zaklatása ellen

Mi, gyógyult és gyógyulni vágyó betegek a leghatározottabban tiltakozunk Dr. Dávid Tamás professzor Úr és a kiemelten közhasznú lébényi CoD Rák Információs és Prevenciós Központ Alapítvány állandó hatósági zaklatása és jogtipró rágalmazása ellen!

Tovább »    

Kevesebb kalóriával tovább élhetsz

Éhezés és fizikai megterhelés hatására energiaraktáraink kiürülnek, az inzulin mennyisége csökken, ennek hatására antimikrobás hatású anyagok aktiválódnak, melyek a kórokozók falát elbontva semlegesítik azokat.

Tovább »    

„CoD™ GYÓGYULTAK KLUBJA”

„CoD™ GYÓGYULTAK KLUBJA” 2010. február 6. és 20-án 10:00 órakor a „MAGYAROK HÁZÁ”-ban , Budapest V. Semmelweis utca 1.-3. I.emelet

Tovább »    

Dr.RO. lelete 2009 december

Dr.RO. lelete 2009 december

Tovább »    

A C-vitamin vírusellenes szer

Az állatokéval ellentétben a mi szervezetünk nem képes C-vitamin előállítására. Így azt táplálkozással és táplálékkiegészítőkkel kell a testünkbe juttatnunk. De mennyire van belőle valóban szükségünk?

Tovább »    

Adó az egészségtelen ételekre?

Az egyik tajvani egészségügyi kormányhivatal által kidolgozott törvénytervezet többek közt a cukrositalokra, az édességekre, a gyorséttermi ételekre és az alkoholra vetne ki közterhet, melytől azt várják, hatására visszaszorul az egészségtelen táplálkozás és csökken az elhízási arány.

Tovább »    

Út a hippokráteszi eskütől...a tömeggyilkosságig?

Már öt évvel ezelőtt, az amerikai kontinensen jártamban hozták kétségbeesett magyar kutatók tudomásomra, hogy valahol nagy titokban a túlszaporodott emberiség lélekszámának megfelezésére szőnek pokoli terveket.

Tovább »    

Aggódik a Magyar Ortopéd Társaság

Finanszírozási okok miatt műtétek sokaságát halasztják el, a várólistán lévő betegek állapota pedig folyamatosan romlik- írják közleményükben a szakemberek.

Tovább »    

ADVENTI LEVÉL 2009

A neoliberális világnak s minden ahhoz tartozónak a bírálata bűnnek számít és üldözendőnek, érte könnyen billogot égethetnek reád. De ha óvatos vagy is e téren, útban lehetsz más okból is, és ha kell, megtalálják a módját, hogy szalonképtelenné vagy akár semmivé válj.

Tovább »    

Visszajöttek a halálból

"Kizárólag Dávid Tamás professzor úr rákgyógyító rendszerét követem. Iszom a CoD teát, a Vital Pluszt, a C-vitamin-kúrát pedig márciusban kezdtük. A vérképem jó, a tumormarker negatív, s a lépcsőn úgy szaladok, mint húszéves koromban."

Tovább »    

Mounting Debilities and Deaths from H1N1 Vaccine

Jordan McFarland, a 14-year-old boy from Virginia, is weak and struggling to walk after coming down with a reported case of Guillain-Barre syndrome (GBS) within hours after receiving the H1N1 vaccine for swine flu.

Tovább »    

Súlyos mellékhatások?

Súlyos mellékhatások miatt visszahívhatja H1N1 vakcináit a GSK.Az újinfluenza elleni szer a cég közlése szerint 20 ezer páciensnél okozott súlyos mellékhatásokat.

Tovább »    

A H1N1 vírus nem is létezik ?

1976-ban egy hasonló disznóinfluenza eset során a leküzdeni óhajtott influenza következményeképpen egy ember halt meg, az oltáséban viszont legalább huszonöt és több mint ötszázan szenvedték el az un. Guillain-Barre paralízist.

Tovább »    

Vége a dohányiparnak?

Nemzetközi kutatással első ízben mutatták ki, hogy a kereskedelmi forgalomban lévő cigaretták kivétel nélkül a veszélyes kórokozók melegágyai.

Tovább »    

CoD Gyógyultak Klubja, november 28.

Meghívó a CoD Gyógyultak Klubjába november 28-ra.

Tovább »