Hírek

 < 1 2 3 4 5 > 

Igenis van gyógyulás a rákból!!!!

Anna wrote: "szó szerint igaz, igenis van gyógyulás a rákból!!!! A C vitamin és a CoD tea, a protokoll (CoD™ Orthomolekuláris Rák-Terápia RendszerŸ - szerk.) betartásával az egyetlen gyógymód, nem utolsó sorban a szeretet egy nagyon fontos tényező!!!!"

Tovább »    

Szelíd gyógymód a rák ellen

Világméretű küzdelem folyik a rák ellen. Rengeteg orvos és kutató, számos intézet dolgozik rajta, milliárdokat fordítanak az ügyre. Vannak, akik nem hagyományos módszerekkel próbálkoznak. Nincs könnyű dolguk.

Tovább »    

Egy kis tégla a rák elleni küzdelemben

Az egészségnapok rendezvénysorozat keretében dr. Dávid Tamás professzor Össztűz a rák ellen c. előadására zsúfolásig megtelt a Széchenyi terem Sopronban.

Tovább »    

ÚJ EMLŐRÁKTÜNETEK

Nők: legyetek felkészülve e betegség új megjelenési formájára.

Tovább »    

Újabb Vaskar siker!

Az év első szkander bajnokságán, a Kecskeméten megrendezett Malom Kupán Józsa Mihály lett az év "masters" versenyzője, melyet külön kupával jutalmaztak a szervezők.

Tovább »    

Előszó A RÁK- visszajöttünk a halálból c. könyvből

Legyen ez a könyv az egyetemeken kötelező olvasmány! Leendő orvosainknak tudniuk kell, mi a kötelesség, a hivatás, az elhivatottság, az együttérzés, a felelősség az életért, a népért, és mi az emberség. Miképpen lehet korán felismerni a betegséget, miképpen lehet gyógyítani a testet és a lelket.

Tovább »    

Össztűz a rákra

A DIPLOMATA c. magazin TUDOMÁNY rovatában jelent meg az alábbi interjú Dr. Dávid Tamás professzorral:

Tovább »    

Utak a gyógyuláshoz (Az őserdő ereje)

A Szlovák Televízió magyar adásának stúdiójában négyen - Dávid Tamás nemzetközi hírű professzor, Bauer Győző gyógyszerkutató professzor, Csóka Tibor onkológus és jómagam a rettegett betegségről, a rákról folytattunk diskurzust.

Tovább »    

November 27. a Véradók Napja hazánkban

Az idei véradó ünnepség fővédnöke Dr. Schmitt Pál köztársasági elnök volt, aki köszöntőjében kiemelte: „a közösségnek "szent kötelessége", hogy megmutassa a véradás hőseit, szervezőit, áldozatkész munkatársait, a véradáshoz idő és legfőképpen emberszeretet és szolidaritás kell.

Tovább »    

NOVEMBER 27. A VÉRADÓK NAPJA

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradás szervezésben. A biztonságos hazai vérellátáshor évi 450 ezer egység vérre van szükség.

Tovább »    

Kérjük, segíts!

Talán sokan nem tudják, de Budapesten működik egy óvoda, melybe hajléktalan gyermekek járnak. A kicsik minden nap tiszta ruhát és élelmet kapnak, és fürdetik is őket. Az óvodának, a gyermekeknek nagy szüksége lenne 98-146-os méretű ruhákra és 24-35-ös cipőkre.

Tovább »    

Meghívó az V. SZEGEDI EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ NAP-ra

A rendezvény fő témája a daganatos betegségek megelőzése lesz, s ennek jegyében megszerveztük az Egészség Hidat a Belvárosi hídon, felhíva az emberek figyelmét az egyik leggyakoribb, de nagyon jól kezelhető emlőrákra, melynek korai felfedezésével sok sok nő élete menthető meg.

Tovább »    

Teával a rák ellen - beszélgetés az RTL Klubban

Payer András, „Öcsi”(Európa hírű énekes,zeneszerző): „16 hónappal ezelőtt nagyon megijesztettek, hogy vérképzési problémám van. Azt mondták: nagyon kevés időm van hátra ( néhai Antall József, néhai Jackie Kennedy – szerk.), én azt mondtam, nem adok utat a halálnak!

Tovább »    

Egy érdekes és megfontolandó cikk a rákról

Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének (a kulcsszó a megpróbálják), a Johns Hopkins kutatóintézete (az USA és a világ egyik leghíresebb rákkutató intézete – szerk.) végre elkezdettbeszélni arról, hogy van más választásunk is:

Tovább »    

Szívből gratulálunk!

Szívből gratulálunk! Dr.Dávid Tamás,CoD(TM) Alapítvány - Lébény és CoD(TM) Kutatócsoport - Bécs munkatársai.

Tovább »    

Kedves Professzor Úr!

Nehéz szavakban megjeleníteni és megköszönni azt a heroikus, fáradhatatlan küzdelmet, amit beteg honfitársainkért vállal Professzor Úr!

Tovább »    

A Magyar Vöröskereszthez kapcsolódó relikviák

A Magyar Vöröskereszt idén ünnepli megalapításának 130 éves évfordulóját. A humanitárius szervezet ebből az alkalomból vándorkiállítást szervez. Ha Ön rendelkezik valamilyen, a Magyar Vöröskereszthez kapcsolódó relikviával (fénykép, képeslap, tárgy, stb...)

Tovább »    

Felhívjuk a magyar SM betegek figyelmét

Felhívjuk a magyar SM betegek szíves figyelmét az ECHO TV 2011.január 5.-i „PULZUS” (17:00 -18:00)adására, ahol Zoltán, SM beteg kérdésére a műsorvezető, assoc. prof. mag. dr.v.Dávid Tamás elmondta véleményét a neurologus és radiológus szakmai kollégium állásfoglalásáról.

Tovább »    

Boldog, sikeres Újesztendőt!

Sok szeretettel kívánunk áldott, békés Karácsonyt és boldog, sikeres Újesztendőt!

Tovább »    

Vénás elégtelenség endovaszkuláris kezelése

Ennek a beszámolónak a célja, hogy értékelje a krónikus cerebrospinális vénás elégtelenség (CCSVI) endovaszkuláris kezelésének biztonságosságát.

Tovább »    

Hetven éves Dávid Tamás professzor

Ma (2010 október 28.) ünnepli hetvenedik születésnapját Dávid Tamás professzor, a rák elleni küzdelem élharcosa volt az első magyar judós, aki Európa-bajnoki dobogóra állhatott. Isten éltesse!

Tovább »    

Kedves Barátaim!

Kedves Barátaim! Kedves Munkatársaim! Kedves CoD-Gyógyultak! Kedves Sporttársaim és Honfitársaim világszerte! Ezúton szeretném megköszönni a kitüntetésemhez és szüli napomra küldött sok száz jókívánságot.

Tovább »    

Magyarok Világszövetsége székháza

December 4. és 13. szombat 10:00 Széchenyi-terem ― „CoD TM GYÓGYULTAK KLUBJA” — „Kezedben tartod az életed” – segítség RÁK esetén – az egészség megőrzésére az őserdő ereje, az életerő forrása”

Tovább »    

Teája gyógyítja a rákot

...Kilencféle daganattipusra és főleg azok áttéteire hatásos a teakeverék.Így az ország minden pontjáról és külföldről is érkeznek a gyógyulni vágyók...

Tovább »    

Élhetőbb életért!

Ezzel az e-maillel támogatom, hogy a magyarországi szklerózis multiplexes betegek esélyt kaphassanak egy élhetőbb életre, az agyi vérkeringési zavar (CCSVI) megszüntetésével.

Tovább »    

Óriási felfedezés a SM kórokáról

Egészen bizonyos, hogy mérföldkőhöz érkezett a sclerosis multiplex gyógyítása. 2009-ben az olasz Zamboni és mtsai a J. Neurol. Neurosurg. Psychiatry-ban új kórképet, betegséget írtak le: Chronic Cerebro-Spinal Venous Insufficiency /CCSVI/ ( Krónikus agyi-gerincvelői vénás elégtelenség).

Tovább »    

KÖSZÖNET

Tisztelt Professzor Úr! Közel másfél éve CoD teázom pajzsmirigyrák műtétet követően. Jó erőben vagyok, eredményeim rendben.

Tovább »    

Egy gyógyult beteg levele

"E levelemmel szeretném megköszönni a RÁK-ból meghosszabbított életem, amivel már évek óta -2005. évtől- az ÖN rendszerével biztosítva élek."

Tovább »    

A Vaskar újabb aranyai

Józsa Mihály, aki előrehaladott Hepatitis C-ből gyógyult, ismét aranyérmet szerzett a senior kategóriában Kecskeméten a nemzetközi szkander-viadalon.

Tovább »    

Mixture of Uncaria and Tabebuia Extracts

Mixture of Uncaria and Tabebuia Extracts are Potentially Chemopreventive in CBA/Ca Mice - A Long-term Experiment

Tovább »