Hírek

‹ Első  < 2 3 4 5

Egészségügyi szűrőközpont Debrecenben

Az emlőcentrum átköltöztetésével 30 millió forintos saját erős beruházással komplex tüdőgyógyászati, nőgyógyászati és mammográfiai szűrőközpontot alakított ki Debrecenben a Kenézy Kórház és a városi egészségügyi szolgálat.

Tovább »    

IN MEMORIAM!

Mély megrendüléssel és gyásszal tudatjuk, hogy bécsi kutatócsoportunk tagja a rák elleni harcban, dr. Alexander Paulitsch, 35, a Rio de Janeiro-Paris Air France légi katasztrófa következtében tragikus hirtelenséggel visszatért a Mindenhatóhoz! Felejthetetlen barátunk emlékét örökké őrizzük!

Tovább »    

Gyógyítható

Dunaszerdahely: Rendhagyó irodalmi estre került sor május 14-én a Budapest kávézóban. A nemzetközileg elismert kutatóorvossal, rákspecialistával, a magyar származású, ám Bécsben élő Dávid Tamás orvosprofesszorral találkozhatott a közönség.

Tovább »    

Józsa Mihály újabb győzelmei!

HAVANNA KUPA 2009 FEKVENYOMÁS - 75 KG 1. JÓZSA MIHÁLY SZÍVBŐL GRATULÁLUNK! És egy újabb siker: FEKVENYOMÁS - 73 KG MAGYAR BAJNOK lett! Józsa Mihály minden nap edz, 57 évesen (Hepatitis C-ből gyógyult)

Tovább »    

I. Szegedi Egészség Megőrző (SZEM) Nap

I. SZEM Nap 2009. május 23. szombat 9-17 óra Szeged, Deák Ferenc Gimnázium, Színházterem A nap folyamán az egészségünk megőrzésével kapcsolatos előadásokat hallgathatnak, valamint megtekinthetik azoknak a cégeknek a kiállítását, akik kiemelkedő egészségmegőrzéső termékeket forgalmaznak.

Tovább »    

ANYÁK KÖSZÖNTÉSE

Kibédi Ervin Ahogy a napok rövidülnek...

Tovább »    

A CoD™ tea növeli az egerek túlélési idejét

Pécsi Tudományegyetem: A CoD™ tea fogyasztása növeli a 7,12-Dimetilbenz[a]antracén (DMBA) exponált egerek túlélési idejét.

Tovább »    

Szívből gratulálunk!

Szívből gratulálunk! JÓZSA MIHÁLY - 73 kg MAGYAR SZKANDER BAJNOK 2009!

Tovább »    

Long-Term Use of High-Dose Carotenoid

NEW YORK (Reuters Health) March 26 2009 - Extended use of individual beta-carotene, retinol, and lutein supplements, at doses higher than in multivitamins, increases lung cancer risk, according to data from the Vitamins and Lifestyle (VITAL) prospective cohort study.

Tovább »    

Nyolc rákos daganatot élt túl a családapa

Orvosi csodának tartják a 31 éves skót Lawrence Stewartot, aki eddig nyolc rákos daganatból gyógyult fel. Szervezetében már alig van olyan terület, amelyet ne támadott volna meg a gyilkos kór.

Tovább »    

Nézői SMS a PULZUS c. műsorban

Április 1-jén az ECHO TV-be érkezett a PULZUS c. műsorhoz az alábbi SMS:

Tovább »    

Nárcisz séta - Rák: mit tehetünk méltóságunkért?

A Magyar Hospice Alapítvány 2007 őszén indította el a Méltóság Mezeje programját. Az eseménysorozathoz a Marie Curie Cancer Care Fields of Hope néven elindított programja adta az alapötletet. A program lényege, hogy a nárcisz szimbólumhoz kapcsolódó eseményekkel felhívják a figyelmet az emberi méltó

Tovább »    

56-os emlékművet avattak Lébényben 2006-ban

Magyar Nemzet: Felavatták az 1956-os forradalom hőseinek emlékművét a Győr-Moson-Sopron megyei Lébény községben 2006. november 4-én.

Tovább »    

Drága Professzor Úr!

”Drága Professzor Úr! Köszönet a lelki és fizikális, az egészségi segítségekért.

Tovább »    

Dear Prof....!

I am a microbiologist and biotechnologist from K….., Finland, working with eg.hospital hygiene improvement.

Tovább »    

Köszönet!

Kedves Professzor Úr! Hálásan köszönöm a kedvességét, hogy Anna lányommal beszélt Sydneybol.

Tovább »    

Dear Dr.David!

I would like to thank you for your contribution to the scientific achievements and wide success of the 8th International Conference of Anticancer Research in Kos, Greece.

Tovább »    

Tisztelt Professzor Úr!

Apumnál 2007-ben diagnosztizáltak tüdőrákot, egy kemoterápiás kezeléssor után sajnos nem javult az állapota, az utolsó kezelést rossz vérkép miatt már nem is kaphatta meg.

Tovább »    

E-mail Finnországból

Some years ago we came across with a fantastic product, CoD tea, which then helped a friend of our family to recover from a disease diagnosed as incurable.

Tovább »    

Tisztelt D. T.! Emese az én nevemben írta...

C.….Hajnalka vagyok, az édesanyámnak 2005-ben volt rákos daganat a mellében, az első perctől kezdve vettem neki a teát és mind a műtétet, mind a sugárkezelést nagyon könnyen vészelte át, biztos vagyok benne, hogy a tea miatt.

Tovább »    

Szarkóma 16 évesen

A szülőket lebénítja a kétségbeesés és a fájdalom. Mindenki a CoD teát ajánlja nekik, de sajnos a szülőknek nincs rá pénze. Kérdésem az, hogy van-e valami lehetőség, alapítvány vagy akármi, hogy segítsenek ennek a szegény fiúnak? Az élet eddig nem volt kegyes hozzá.

Tovább »    

Az Alapítvány bécsi központjának nyilatkozata!

Egy lobby az utóbbi időben minden legális és lehetséges módszerrel meg akarja szüntetni a magyar Rák Információs Alapítvány ismeretterjesztő, betegség-megelőző tevékenységét Magyarországon. A hatóságok nem riadnak vissza orvosokkal, súlyos beteg emberekkel szemben a hazugság, becsületsértés,

Tovább »    

Józsa Mihály (gyógyult HCV-s) serleggel

Józsa Mihály (gyógyult HCV-s) serleggel és családjával. A VASKAR SE sikerei a CoD™ kupán 2008. december.20.-án.

Tovább »    

Karácsonyi köszöntések Dávid professzor úrnak

Karácsonyi köszöntések Dr.Dávid Tamás professzor úrnak 2008 decemberében

Tovább »    

LOTHAR HIRNEISE, világhírű rákspecialista Bp-en!

Lothar Hirneise (Buoch, Németország), előadást tart „3E Programm, holisztikus, integrativ rákterápia – a jövő útja” címmel 2009. január 24. szombat délelőtt 10 órakor a Pilinszky Szalonban, majd vendége lesz 16-17 óra között az ECHO TV RáKérdés című élő, interaktív adásának.

Tovább »    

Anticancer Research Világkongresszus

Anticancer Research Világkongresszus 2008. Október 17-22. Kos, Görögország

Tovább »