Hírek

 1 2 3 4 >  Utolsó ›

INDEX megírta az igazat

Mindent gyógyító indián csodatea, a börtön árnyékától sem megriadó állatorvos, háttérhatalmi népirtás, halott celebek, és egy kábeltévé, ami mindent elbír. Nem, ezek nem az új Dan Brown-regény hozzávalói, hanem egy nagyon tanulságos, valós történetéi arról, mi történik ma Magyarországon azzal a kamu

Tovább »    

Dávid professzor új Trópusi Tabebuia teakeveréke

Dr. Dávid-Vital Tópusi Tabebuia Teakeverék - mikroőrlemény

Tovább »    

Gratuláció Dr Dávid Tamás új könyvéhez

TISZTELT PROFESSZOR ÚR! ÖRVENDVE OLVASTAM A JÓ HÍRT, HOGY EZEN CSODÁLATOS KÖNYVÉT OLVASNI TUDJUK! AMI A SOK FÁRADOZÁSÁT ÉS NAGY TUDÁSÁT TÜKRÖZI !!!

Tovább »    

Az új könyv letölthető!

MEGJELENT Dr.v.Dávid Tamás legújabb könyve! AZ EGÉSZ KÖNYV letölthető pdf-formátumban!

Tovább »    

Könyvajánló

Dr.v.Dávid Tamás, assoc.prof.mag: Az új könyvem összefoglalja 32 év preklinikai kutatási eredményeit és 20 év klinikai harcát a magyar "kikezelt" reményvesztett elörehaladott áttétes rákos betegek hosszabb életéért.

Tovább »    

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A mai naptól, 2015. március 15.-től felhívom figyelmüket, mint Dr.v.Dávid Tamás, a Nemzetközi CoD Rák Információs & Prevenciós Alapítvány kuratoriumi elnöke, hogy ne vásárolják a LEMOVO s.r.o., Szlovákia és a győri Global Kft. és további terjesztők által terjesztett CoD™ termékeket.

Tovább »    

FIGYELEM! ÚJ ELÉRHETŐSÉG!

Nemzetközi CoD™ Rák Információs & Prevenciós Kutatási Központ

Tovább »    

MEGHÍVÓ

FIGYELEM! Havonta kétszer „CoD™ GYÓGYULTAK KLUBJA”, MAGYAROK HÁZA, Budapest V.Semmelweis utca 1.-3. IDŐPONT: 2015. MÁRCIUS 21. 10:00 –14:00

Tovább »    

Dr. Dávid Tamás új elérhetősége

Átszervezés miatt Assoc.prof.mag.dr.v.Dávid Tamás és a lébényi központ új elérhetősége:

Tovább »    

MEGJELENT Dr. v . Dávid Tamás új könyve!

RÁK Visszajöttünk az ÉLETBE! A TÚLÉLŐK FORRADALMA

Tovább »    

Szebenyi Judit B.Ú.É.K. - verse

Drága Barátaim, Drága Emberek higgyétek el, hogy így van minden, amit Judit írt. Reményteljes, Áldott, Nagyon Boldog Új évet kívánok! Tamás & Ági B.Ú.É.K.

Tovább »    

Ezek az ételek okozhatnak leginkább rákot

Több olyan étel is tiltólistára kerülhet, amit egyébként szeretünk, és rendszeresen fogyasztunk.Több olyan étel is tiltólistára kerülhet, amit egyébként szeretünk, és rendszeresen fogyasztunk - írja a hazipatika.com.

Tovább »    

Kiút a rákbetegségből

Prof. Dr. Dávid Tamás előadása Pápán

Tovább »    

Kedves Barátaim! Kedves Honfitársaim!

Kedves Barátaim! Kedves Testvéreim! Kedves Honfitársaim! Segítsetek Ti is nekem abban, hogy Gyula álma, az én álmom, millió magyar ember álma megvalósuljon! Tegyük élhetőbbé és boldogabbá ezt az országot! Prof. Dr. Dávid Tamás

Tovább »    

Egy békéssámsoni háziorvos ismételt kérése

Az Országos Gyógyszerészeti Intézethez másodszor fordul az előzetes elutasítás után nagy dúzisú C-vitamin terápiás alkalmazásához - annak nagy anyagi vonzata miatt - egyedi méltányosság gyakorlását kérve.

Tovább »    

TILTAKOZÓ NAGYGYŰLÉS

Meghívó az eget mindenhol behálózó és fátyolként borító vegyi permetezés egy időjárás-manipuláló fegyver elleni nemzetközi tiltakozó nagygyűlésre.

Tovább »    

Ígéretes bioterápia

A CoD-tea és kapszula hatásainak megértéséhez egyre több tudományos vizsgálat teremti meg az alapot ahhoz, hogy beépíthető legyen egy átfogó biológiai rákterápiába való beépítéshez - írja Dr. Csóka Tibor klinikai onkológus

Tovább »    

Tanácsadói Napok Bólyban

Dr Dávid Tamás professzor: -Tanácsadói Napok Bólyban- A Természetgyógyász Házban, augusztus 25-én és 26-án Bejelentkezés :06309723641, 0669368145

Tovább »    

Az ukrán háború ellen

Aláírásgyűjtésbe kezd az MVSZ: "Ne vigyék a kárpátaljai magyar fiatalokat ágyútölteléknek az ukrajnai konfliktusokba!"

Tovább »    

Életveszélyben a mindkét lábára amputált asszony

Csütörtökre virradóra bőrig ázott, teste lehűlt, ereje elfogyott, hangja már alig hallatszott annak a mindkét lábára amputált 70 éves asszonynak, akin sem a riasztott mentők, sem a rendőrök nem segítettek, hogy fedél alá kerüljön, ezért az utcán töltötte az éjszakáját a zivatarban.

Tovább »    

TAGADJUK MEG A KEMOTERÁPIÁT, MEG A SUGÁRKEZELÉST!

Minden magyarnak törvény adta joga C-vitamin terápiát kérni, azzal együtt, hogy visszautasítja az immunrendszert romboló kemoterápiát és az esetleges sugárkezelést. Minden magyar kórház kötelessége ezt a kérést teljesíteni.

Tovább »    

Megdöbbentő!

Papp Lajos szívsebész beszél a káliummal mérgezett sóról (2014-06-18 08:27)

Tovább »    

RÁK-TERÁPIA

Dr. Dávid Tamás professzor és Tóth László előadása a szombathelyi egyetemen.

Tovább »    

Van megoldás a rák gyógyítására?

Tv interjú Dr. Dávid Tamás professzorral, nemzetközi rákkutatóval

Tovább »    

Hamarosan bűncselekmény lesz a kemó alkalmazása!

Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket...

Tovább »    

Rákbetegség a legjobb üzlet, gyógyítani TILOS!

“A modern gyógyászat nem tudomány, a modern orvosok és kutatók pedig nem tudósok. A mai orvosok használhatnak ugyan tudományos módszereket, de az, ahogy a páciensekkel bánnak még mindig csak a szakbarbárság szintjén mozog. Az orvoslás nem egyedülálló foglalkozás többé. (Dr. Vernon Coleman)

Tovább »    

HARC A RÁK ELLEN - TERMÉSZETESEN

Tovább »    

TV interjú Józsa Mihállyal

Józsa Mihály hepatitis C betgségből gyógyult, mára többszörös szkander bajnok, világbajnok!

Tovább »    

Bayer Zsolt: Karácsony után

S megint túl vagyunk a karácsonyon. Jézustalan, megváltatlan karácsonyunkon. Na nem egyénenként – egyénenként mindnyájan megéltük a Megváltó születését. Csak összességében maradt el ismét a megváltás.

Tovább »    

Országos SM (sklerozis multiplex) nap

2012. szeptember 9. Helyszín: Budapest, Millenáris Park

Tovább »