FONTOS INFORMÁCIÓ!

FONTOS INFORMÁCIÓ!

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Én, alulírott assoc.prof.mag.dr.v.Dávid Tamás, jelenlegi lakcím 9155 LÉBÉNY, Vörösmarty utca 15.
értesítem kedves Barátaimat, CoD Frontharcosokat, Orvos-Kollégákat, Természetgyógyászokat, Szakápolókat, CoD-Gyógyultakat, CoD Gyógyulni vágyókat, krónikus betegségek, rák megelőzésére CoD™ termékeket fogyasztókat Magyarországon és világszerte.

A mai naptól, 2015. március 15.-től tájékoztatom és felhívom figyelmüket, mint Dr.v.Dávid Tamás, a Nemzetközi CoD Rák Információs & Prevenciós Alapítvány kuratoriumi elnöke, hogy ne vásárolják a LEMOVO s.r.o., Szlovákia és a győri Global Kft. és további terjesztők által terjesztett - számomra ismeretlen összetételű CoD™ termékeket - hanem kizárólag a CoD Herbage GmbH, Bécs EUROPA Gyógyszertár által forgalmazott termékeit.

A CoD™ “ÉLETENERGIA” kapszula, az egyetlen CoD™ növényi keverék, mely 6x koncentrált full spectrum granulát minden adalékanyag nélkül vegan kapszulában. CoD™ tea céljából nyissa meg a kapszulát és tartalmát, a koncentrált granulátumot forró vizben oldja fel és fogyassza citromlevet hozzákeverve.

Minden más CoD™ termékért (magyar v. külföldi nyelvű címkével!) a MINŐSÉG,a HATÓANYAG-ÖSSZETÉTEL, KÁROS VEGYÜLETEK, HATÁSOK, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ MELLÉKHATÁSOK tekintetében a mai naptól SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK.
Tisztelettel kérem ezen nagyon fontos információt ország-, világszerte terjeszteni. Köszönöm!
Tájékoztatom továbbá, hogy a legjobb minőségű és eredeti összetételű CoD™ termékeket és a CoD™ CR Orthomolekuláris Rák-Terápia Rendszer® - ben alkalmazott sejtépítő, sejtenergia, életenergia biztosító mellékhatásmentes készítményeket a jövőben kizárólag az EUROPA Gyógyszertárban, CoD HOTLINE Tel.: 061-550-0197 tudja megrendelni
Assoc.prof.prof.h.c.mag.dr.v. Dávid Tamás
Tel.: 0670-6737-677
E-mail: dr.thomasdavid40@freemail.hu
Honlap:
www.codtermekek.hu, www.codteainfo.hu
Skype: thomasdavid.cod

Áldozatos, kiemelkedő tudományos és humanitárius munkásságáért az Osztrák Becsületrend Keresztje, Innovációs Díj, Nemzetközi Inter-Lyra Békedíj mellett számos külföldi és belföldi kitüntetésben részesült.

Vissza