Kedves Barátaim! Kedves Honfitársaim!

Kedves Barátaim! Kedves Honfitársaim!

A fejezet címében az olvasó kérdez tőlem, Piroska Gyulától, mint a könyv írójától:

"Gyula, te nem egy
álomvilágban élsz? 

    Lehet.

    De nap mint nap teszek azért, hogy ez a világ megvalósuljon.

    Az én álmom egy olyan Magyarország, ahol tisztelete, elismerése és megbecsülése van a munkának és a termelésnek. Ahol sikk és menő dolog jól dolgozni, és ahol meg is éri ezt tenni.

    Az én álmom egy olyan Magyarország, ahol erős és virágzó a gazdaság. Ahol épelméjű főnökök és beosztottak jól teszik együtt a dolgukat, vezetik, irányítják, bölcsen képviselik  az országot.

    Az én álmom egy olyan Magyarország, ahol a becsületes, emberszerető, megértő, nagytudású  vezetők és a beosztottak közös egyetértésben olyan valódi értékeket állítanak elő, amelyekkel világszinten segítségére vannak a társadalomnak.

    Az én álmom egy olyan Magyarország,  ahol nem nézik le, ahol nem üldözik, kapzsiságból, pénzéhségből,  irigységből a kutatókat, tudósokat, vállalkozókat, hanem tisztelik őket azért, mert az átlagnál nagyobb a hozzájárulásuk a világhoz.

    Az én álmom egy olyan Magyarország, ahol nem a hatalomvágy, hazugság, lopás, sikkasztás, rágalmazás, becsületsértés, munkakerülés, drogozás, ivászat és léhaság a menő.

    Az én álmom egy olyan Magyarország, ahol nem mocskolódnak senkiházi gazemberek a hozzáértő gyógyítókról, szellemi vezetőkről, hanem tisztelik és becsülik őket.

    Az én álmom egy olyan Magyarország, ahol szeretnek kreatívan teremteni, együtt egymásért dolgozni az emberek, és szívesen járnak be a munkahelyükre.

    Az én álmom egy olyan Magyarország, ahol van célja és értelme az emberek életének és munkájának.

    Legyen a Te álmod is egy ilyen Magyarország!

    Tegyél Te is érte!

    Csináljuk meg együtt!"

Vissza