Menüjavaslatok

Reggeli:

citromlé 3-4 citromból ivóvízzel 1/4 literre felhígítva

  1. alma, alma vagy sárgarépalé
  2. rozskenyér túróval, kefirrel, articsókalé
  3. pirított vegyes gabonakenyér, mézzel céklalével
  4. gabonakenyér kecske/juhsajttal,articsókalé

Tízórai:

  1. paradicsom, alma
  2. szőlő-, alma- és sárgarépalé
  3. Joghurt reszelt banánnal

Ebéd:

  1. mizoleves, zöldbab-, vajbabfőzelék, főtt csirke vagy hal, banán
  2. zöldségleves mizoval, tök-, káposztafőzelék, tojás, gyümölcs
  3. mizoleves, párolt hal rizzsel és cukkinivel, gyümölcs mézzel és citromlével
  4. rizsleves, párolt köles- tofu vegyes főzelék, sárgarépalé

Uzsonna:

  1. gyümölcsjoghurt, céklalé
  2. paradicsom pitypanglé
  3. uborka joghurttal és fokhagymával, máriatövislé
  4. korpakenyér kecskesajttal, zellerlé

Vacsora:

  1. zöldségsaláta főtt tempeh-vel
  2. párolt vajbab tofu-val
  3. burgonya juhsajttal, pitypangsaláta
  4. spenót főtt pulykahússal, gyümölcssaláta

VisszaVISSZA A TARTALOMJEGYZÉKHEZ