Általános
 1. Az egészség fenntartása optimálisan működő ellenállórendszerrel.
 2. Betegségmegelőzés mindenekelőtt a krónikus megbetegedésekre vonatkozóan.
 3. Méregtelenítés az ellenálló rendszer optimális működése érdekében.
 4. Testi és lelki gyakorlatok növelése optimálisan működő anyagcsere-folyamattal és kifogástalan szív- vérkeringési rendszerrel.
 5. Belső feloldódás és kiegyensúlyozottság rendezett körülményekkel az élet minden területén.

Különösen daganatos megbetegedések esetén

 1. Stabilizálódás, azaz a jelenlegi állapot rosszabbodásának megakadályozása.
 2. A kemo- és / vagy radioterápia támogatása
 3. A kemo- és / vagy radioterápia mellékhatásának csökkentése.
 4. Fájdalomcsökkentés
 5. Étvágygerjesztés
 6. Életminőség javítása és az élettartam jelentős meghosszabbítása
 7. A daganatok és áttétek részleges, illetve egyes esetekben teljes remissziója.

VisszaVISSZA A TARTALOMJEGYZÉKHEZ
 

Vizsgálati eredmények

A tropikus és szubtropikus növények különböző teakeverékének fogyasztása, valamint a táplálkozási és életviteli tanácsok alkalmazása - amelyek együtt képezik a CoD™-rendszer összességét - szinergetikusan támogatják a szervezet védekező és öngyógyító rendszerét.

A CoD™-rendszer alkalmazásával a rák fellépése több oldalról is megakadályozható, és pedig keletkezésében, növekedésében és kiterjedésében. A CoD™-rendszer alkalmazásával (teakúra, táplálkozás, életvitel) a következő eredmények mutathatók fel.

 1. A máj, vesék és a bélrendszer működésének jelentős támogatása, a szervezet méregtelenítő folyamatainak különleges erősítése.
 2. A szervezet védekező rendszerének támogatása, stabilizálása, jelentős stimulálása, a betegek életminőségének lényeges, tartós emelése, teljesítőképességének fokozása, súlygyarapodás és fájdalomcsillapítás mellett (különösen releváns terminális rákbetegeknél)
 3. A terminális rák- és immungyengeségben szenvedő betegek élettartamának jelentős meghosszabbitása.
 4. A rosszindulatú sejtburjánzás megakadályozása az egyedi szervezet védekező rendszere által.
 5. A rosszindulatú sejtburjánzáshoz vezető erek szaporodásának és növekedésének gátlása, amely a tumorsejtek táplálékkal való ellátásának rosszabbodását vagy megszűnését vonja maga után.
 6. MDR1-protein funkciójának gátlása, ezáltal kemo- és radióterápia hatásának fokozása és annak meghosszabbítása érhető el, ezen terápiák súlyos mellékhatásainak egyidejű csökkentésével.
 7. Az immunrendszer jelző anyagai termelésének pozitív befolyásolása (IL-2, IL-6, IL-8 és TNF-alfa produkció) az endothelsejtekben, mely hozzájárul a további daganat-áttétek képződésének megakadályozásához.
 8. A ráksejtek 100%-os apoptozisának indukciója J-111 (leukemia), MG-63 (csontrák), A-549 (tüdőrák) és MMT (mellrák) sejtvonalakon.
 9. MDR petefészekrák-sejtek szaporodásának gátlása.

VisszaVISSZA A TARTALOMJEGYZÉKHEZ