VisszaVISSZA A FŐOLDALRAFeliratkozás hírlevélre


Amennyiben szeretne hírleveleinken keresztül is rendszeres, friss információkat kapni, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre. A hatályos 2008. évi XLVIII. törvény alapján a hírlevélre történő feliratkozás során e-mail címén kívül meg kell adnia teljes nevét, valamint lakcímét is.

A Nemzetközi CoDTM Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány személyes adatok biztonságáról szóló nyilatkozata értelmében az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki!
megrendeléshez írja be a következő szöveget: codtea

Kérjük, a feliratkozáshoz írja be a képen látható szót:


Az alábbi gombra klikkelve kijelentem, hogy a jövőben igényt tartok a Nemzetközi CoDTM Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány által kiküldött hírlevelekre, valamint hogy ez a feliratkozási szándékom önkéntes!

adatvédelmi nyilatkozat
Ingyenes Információs könyv kérése

("Segítség RÁK esetén" 12. kiadás, 135 oldal)


megrendeléshez írja be a következő szöveget: codtea

Kérjük, a megrendeléshez írja be a képen látható szót:


adatvédelmi nyilatkozat


Adatvédelmi nyilatkozat

A Nemzetközi CoDTM Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait.

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat kizárólag csak a Nemzetközi CoDTM Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány rendelési céljaira használjuk fel.

A hatályos 2008. évi XLVIII. törvény alapján a hírlevélre történő feliratkozás során e-mail címén kívül meg kell adnia teljes nevét, valamint lakcímét is. Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, a hírlevélről történő leiratkozás során töröljük nyilvántartásunkból!

A Nemzetközi CoDTM Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány oldalai regisztráció, vagyis bármilyen személyes adat megadása nélkül is böngészhetőek.Leiratkozás hírlevélről


Amennyiben a továbbiakban nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, a leiratkozáshoz adja meg e-mail címét:


VisszaVISSZA A FŐOLDALRA