NYITÓOLDAL  Sorselemzés   Kronobiológia    Gyermeknumerológia     Tarot     Egészségmegőrzés
                Tanácsadás

Numerológia (számmisztika)

Ez a tudomány a legősibb önismereti módszerek egyike. A halhatatlan atlantiszi tudás része volt. Az atlantiszi mágusok a számok rezgését testi, lelki és szellemi szinten vizsgálták, az idő tükrében.

A négyzetet, mint szimbólumot felhasználva ránk hagytak egy rendszert, mely csodálatosan működik. Az ősidők mágusai, tudósai ezzel a titkos kódrendszerrel vizsgálták az embert, nagy jelentőséget tulajdonítottak a születés idejének, az indulási energiának.

     
     

A számmisztika művelői a bolygók rezgéseit, a lélekre gyakorolt hatásait bizonyos számokkal azonosították, vagyis a bolygókat fontossági sorrend szerint „megszámozták”. A számmisztika olyan szimbolikus nyelv, amely a számok segítségével közvetíti felénk a felsőbb világ üzenetét.

A négyzetet a születési dátum alapján állítjuk fel. Atlantisz négyzete „energia- csomagunkat” tartalmazza. A születési dátum számai alapján felállított négyzetet numeroszkópnak nevezzük.

"Aki elmerül ebben az ősi rendszerben, különleges mélységeket, titkos összefüggéseket fedezhet fel, így közelebb kerülhet az emberi lélek megértéséhez. A négyzet Pythagoras, a híres polihisztor közvetítésével maradt ránk. A köztudatban Pythagoras módszereként ismeri a világ."

(Eschwigné Varga Zsuzsanna Atlantisz mágikus négyzete c. könyvéből)
     
     

A születési időpontunk tehát megmutatja, mi a sorsunk. Milyen feladatot kaptunk, melyek azok a tulajdonságok, amelyek segítenek, hogy beteljesítsük a sorsunkat és melyek azok, amelyek megnehezítik a dolgunkat.

A sorsszámunk beszél arról, miben vagyunk tehetségesek és milyen tanulási feladataink vannak, illetve mi a legnagyobb probléma, amivel meg kell küzdenünk az életünk során.


„A számok minőséget, Istent jelentenek.”

      Pythagoras:

„A szám szimbólum, mely a világ-mindenség alapelveit fejezi ki."

„A bolygók, csillagok élnek,van lelkük, elméjük, szellemük.”

     

„A számok kormányozzák a világot. A számok harmóniát jelentenek Isten és Természet között, összehangolják az Univerzum sokféleségét.”

NYITÓOLDAL